За Блога

Здравейте и добре дошли !

Първо, като домакин, много ми е приятно, когато имам гости! Така че чувствай се като у дома си - ДОБРЕ СИ ДОШЪЛ! Този блог е един от моите виртуални домове. Прекарвам с удовлствие времето си строейки, подреждайки и почиствайки я. Държа на това място, защото тук ще събирам и складирам идеите и мислите, който се въртят в главата ми. А за мен, това е важно, защото вярвам, че човек е това, към което се стреми да бъде.

Да се представя: Казвам се Васил, понякога бивам наричан Васко, дори и Васи. И тъй като сте ми на гости, ще разкажа за нещата, които ми доставят удоволствие ;-): обичам да тичам за здраве рано сутрин или късно вечер. Играя с удоволствие скуош, но не намимрам достатъчно време. Щастливо женен съм и имаме прекрасна дъщеричка. Вярвам, а и чувствам, че семейството, приятелите и спортуването вдъхва на ежедневието ведрина и бордрост. 
Целта на този блог е да споделям за всичко което влияе положително на живота
ми. Надявам се във това виртуалното пространство да се оформи общност с която мога


От този блог може да се печели
Не съм доктор


И тъй като една снимка може да говори повече от хиляди думи - колаж от селфитата на профилните снимки във фейсбук

1 коментар:

  1. Calculating home loan repayments used to be complex, but loan payment calculators allow it to be much easier. mortgage payment calculator canada On the counter, there isn't difference between getting the mortgage from the bank or possibly a broker. canada mortgage calculator

    ОтговорИзтриване